Drinkt u de koffie en thee die u zorgvuldig heeft uitgekozen?

Organisaties kiezen hun nieuwe koffie- en theeleverancier meestal met zeer veel zorg uit. De smaaktest is een bepalend onderdeel van de aanbesteding. Heel verstandig, want de koffie- en theevoorziening is binnen de meeste organisaties een gevoelig onderwerp. En zeg nou zelf: er zijn toch interessantere zaken te bespreken bij de koffieautomaat dan de kwaliteit van de warme dranken?

Maar weet u of uw collega’s de zorgvuldig uitgekozen koffie en thee ook daadwerkelijk in hun beker krijgen? Bent u er zeker van dat de dosering en instellingen van de automaat hetzelfde zijn als tijdens de smaaktest?

Sense FM constateert bij de vele onafhankelijke steekproeven die wij bij onze klanten uitvoeren dat doseringen in veel gevallen ruimschoots afwijken van hetgeen er is afgesproken en dat de automaten vaak niet functioneren zoals tijdens de smaaktest. Daarnaast komen we verschillende andere afwijkingen tegen. Bijvoorbeeld producten zijn niet verkrijgbaar, de schoonmaak (zowel in- als extern) voldoet niet, of de temperaturen zijn niet volgens afspraak.

Presenteer uw collega’s de koffie en thee waarvoor zij hebben gekozen en laat Sense FM – als ondersteuning van contractmanagement – uw automatenpark steekproefsgewijs auditeren, zodat u de leverancier kunt houden aan de gemaakte afspraken. Zo kunt u samen met uw collega’s onbezorgd genieten van het lekkerste bakkie. Proost!

Meer weten?
Neem contact op met Hens de Neef, 06 – 1299 3161