Sense FM

Sense FM adviseert en ondersteunt organisaties in het optimaliseren van de facilitaire dienstverlening door met gezond verstand te zoeken naar de best passende oplossing.

Kennis van de facilitaire markt

Wij voelen haarfijn aan wat er leeft in een organisatie. Onze kennis van de facilitaire markt en de sectoren klinkt door in onze adviezen. U krijgt geen opgelegde standaarden. In plaats daarvan stellen we de beleving van de gebruiker centraal. Daarbij zorgen we voor een goede balans tussen kwaliteit en kosten.

Doelgroepgerichte benadering

Sense FM is actief binnen diverse marktsegmenten: van bedrijfsleven, (semi)overheid, onderwijs tot institutionele zorg. Onze adviseurs hebben kennis van de specifieke marktsegmenten en de eigen kenmerken. Sense FM kiest bewust voor een doelgroepgerichte benadering. Een student heeft andere wensen en verwachtingen dan een kantoormedewerker of een patiënt. Zo houden we ieders belang goed in het oog.

Training

Schrijf nu in voor de driedaagse training Contractmanagement “Arrangeren en orkestreren”. Trainingsdagen: *9 oktober,  30 oktober en 20 november 2024 Inschrijven