Coaching

Wilt u tijdens de implementatie van een verandering of van getrainde vaardigheden uw management of medewerkers extra ondersteunen en begeleiden? Naast advies en interim management verzorgt Sense FM ondersteuning in de vorm van coaching.

De Sense FM coach richt zich vanuit een onafhankelijke positie op het individu en zoekt de optimale balans tussen het individu en hun performance. Hierbij maakt hij gebruik van zijn professionele kennis en ervaring op het gebied van Facility Management in combinatie met zijn kennis en ervaring als professioneel coach.

De Sense FM coach richt zich op managers en/of medewerkers. Zij krijgen gerichte feedback en ondersteuning en leren hoe zij veranderingen in hun gedrag kunnen bewerkstelligen. Zij hebben een sparringpartner buiten de eigen organisatie. Hierdoor zullen zij beter in staat hun doelen te bereiken.
Met name in het verlengde van een advies, een veranderingtraject of een training kan de inzet van de Sense FM coach een belangrijke steun in de rug zijn. Ook voor coaching geldt dat we het resultaat garanderen, net als dat geldt voor advies of interim opdrachten.

De Sense FM coach is professioneel opgeleid, beheerst de 11 kerncompetenties van een professionele coach, zoals geformuleerd door International Coach Federation Nederland (ICF), en handelt volgens de gedragcode van de ICF.

Gerelateerd

Sense FM heeft als vervolg op de training contractmanagement de zeven medewerkers van Kadaster gecoacht in hun nieuwe rol als contractmanager. Voorafgaand aan het coachingstraject zijn persoonlijke doelstellingen geformuleerd, die gedurende het traject zijn gevolgd en daadwerkelijk zijn gerealiseerd.