Trainingen

Wilt u medewerkers begeleiden bij hun ontwikkeling of aandacht schenken aan het vergroten van kennis en vaardigheden? De adviseurs van Sense FM verzorgen op maat gerichte trainingen op het gebied van inkoop en contractmanagement van facilitaire diensten. In onze optiek is inkoop van diensten onlosmakelijk verbonden met contractmanagement. Binnen de trainingen staat het cyclisch inkoopprocesmodel van facilitaire diensten dan ook centraal. Naast training verzorgt Sense FM ook voordrachten bij congressen of seminars, en colleges voor HBO en WO.

Actueel Trainingsaanbod

Masterclass Gezonde Voeding

Neem deel aan de eendaagse Masterclass Gezonde Voeding. Aan het einde van de dag bent u bekend met de allerlaatste trends en marktontwikkelingen en gewijzigde inzichten van Gezonde Voeding. Kansen en mogelijkheden voor de bedrijfscatering en patiëntencatering op basis van concreet toepasbare voorbeelden komen aan bod binnen het thema van Gezonde Voeding. Tijdens de Masterclass wordt ingezoomd op de mogelijkheden die er zijn vanuit de opdrachtgeversrol en komen beleidsvorming, uitwerking in aanbesteding/contracten en KPI’s aan de orde en een stappenplan.

Datum in overleg

Masterclass Circulaire Catering

Neem deel aan de unieke eendaagse Masterclass Circulair Cateren. Aan het einde van de dag bent u bekend met de laatste trends en marktontwikkelingen op het gebied van catering en de relatie met retail en horeca. De combinatie van een theoretisch kader en interactieve uitwerking geeft u concreet toepasbare mogelijkheden om meer circulair te (laten) cateren binnen uw eigen organisatie. Ook krijgt u inzicht in nudging en de effecten die dit kan hebben op de salesmix.

Datum training in overleg

Training_circulair cateren

 

Open training Contractmanagement ‘Arrangeren & orkestreren’

De driedaagse training is bedoeld voor facilitaire (contract) medewerkers en managers die te maken hebben met Inkoop- en Contractmanagement.

De data voor de Open Training Contractmanagement zijn vastgesteld op de volgende 3 woensdagen: woensdag 9 oktober, woensdag 30 oktober en woensdag 20 november 2024.

Open Training Sense FM 2024

 

 

Incompany training Contractmanagement ‘Arrangeren & orkestreren’

Training op maat voor facilitaire medewerkers en managers die vanuit hun professie te maken hebben met inkoop- en contractmanagement.

Data op afspraak.

Masterclass Contractmanagement

De Masterclass Contractmanagement is geschikt voor (contract)managers op tactisch en strategisch niveau. Voor iedereen die Contractmanagement echt wil borgen o.a. door het opstellen van een beleidskader CM.

Datum training in overleg

Masterclass Contractmanagement Training Sense FM

 

 

Masterclass Leveranciersgesprekken

Leer hoe u de dirigent wordt in gesprekken met uw leveranciers.
 

Datum op aanvraag

Masterclass Leveranciersgesprekken