Samenwerkers

Binnen Sense FM kennen we onze sterke punten. We weten ook waar anderen beter in zijn. Aangezien wij toegevoegde waarde willen leveren aan onze opdrachtgevers doen we uitsluitend dat werk waar we goed in zijn. Voor onderwerpen die complementair zijn aan onze dienstverlening werken wij samen met onze samenwerkingspartners. Sense FM is een samenwerking aangegaan met de volgende partijen:

Jongkind Training & Coaching  verzorgt maatwerk incompany trainingen, workshops en coacht management, klantgerichte en commerciele vaardigheden, team en persoonlijke ontwikkeling in de profit en non-profit sector.

Daarnaast wordt ondersteuning verleend op het gebied van competentiemanagement. Sense FM verzorgt in samenwerking met Jongkind Training & Coaching onder meer de unieke training Contractmanagement “arrangeren en orkestreren”.

 

Tiemersma Risk & Interim Management

Tiemersma Risk & Interim Management is partner van Sense FM en betrokken bij het inventariseren, (in)richting geven aan en het begeleiden van security risk management oplossingen. Tiemersma Risk & Interim Management heeft jarenlange ervaring in zowel de publieke sector als in het bedrijfsleven op het gebied van operations, projectmanagement als management consultancy.  Tiemerma Risk & Interim Management helpt organisaties met het realiseren van strategische keuzes door inzichten uit analyse om te zetten naar acties en resultaten in de dagelijkse bedrijfsvoering.

Voor ontwerpopdrachten van cateringvoorzieningen werkt Sense FM samen met Gerrit de Peuter van fa. Oostmaas. Dit varieert van schetsontwerp tot uitgewerkt bestek en indien gewenst opleverkeuringen en realisatiebegeleiding.

Central Services Geldermalsen (CSG) is de partner van Sense FM voor schoonmaak vraagstukken. CSG levert als onafhankelijke intermediair doelgerichte en kosteneffectieve adviezen op het gebied van soft services binnen de facilitaire dienstverlening.

Kaleidon is specialist in advisering en aanbesteding van facilitaire diensten. Kaleidon ondersteunt bedrijven, overheden, onderwijsinstituten en zorginstellingen bij het beantwoorden van complexe facilitaire vraagstukken. Kaleidon, faciliteert wat wérkt.

Kort Support Services verzorgt audits bij onze opdrachtgevers. Marily de Kort heeft ruime ervaring als manager en als trainer bij Sodexo. Sinds 2002 werkt zij als zelfstandig ondernemer. KSS verzorgt trainingen op het gebied van catering, horeca en restauratieve diensten in de zorg én levert ondersteunend management. In de rol van trainer haalt Marily het beste uit haar cursisten. In de hoedanigheid van auditor is zij objectief en consciëntieus. Als mystery guest past Marily zich aan als gast. Als manager gaat zij voor tevreden klanten. En de adviseur Marily is eerlijk en praktisch.

Nicole Bougie van Yourfood is een ervaren freelancer food & hygiëne consultant en auditor. Naast deze functie is Nicole verbonden aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) als docent en coördinator van de opleiding Food&Business. Voor Sense FM werkt Nicole als auditor. Audits op het gebied van gebied van voeding en hygiëne binnen de catering, vending en horecabranche worden door Nicole uitgevoerd.