Sense FM Monitor

Sense FM biedt u nu de mogelijkheid gebruik te maken van de Sense FM Monitor. Deze is specifiek ontworpen om actueel inzicht te realiseren en te behouden in contractmanagement instrumenten. Alle gewenste facilitaire diensten en de bijbehorende KPI’s – al dan niet uitgevoerd door Sense FM – kunnen in de basis in de monitor worden opgenomen. U kunt op overzichtelijke wijze resultaten bekijken en vergelijken. De regie over uw facilitaire zaken krijgen en houden was nooit eerder zo eenvoudig!

Contractmanagement is cruciaal bij het borgen van kwaliteit, klanttevredenheid en het beheersen van kosten. Deze drie K’s (K-3) vormen in onze visie de basis voor contractmanagement instrumenten. De Sense FM Monitor helpt u het overzicht te houden en dient tevens als database voor al uw relevante documenten per dienst. Zo houdt u bij uitbestede diensten zicht en grip op de prestaties van uw leveranciers en kunt u waar nodig direct bijsturen.

Voordelen van de Sense FM Monitor

 • snel en overzichtelijk;
 • flexibel (maatwerk per opdrachtgever);
 • actueel inzicht in resultaat, cumulatief, norm, trends per gewenste invoerdatum;
 • professioneel;
 • grip op en inzicht in de resultaten van contractmanagement;
 • overal en op elk moment (responsive);
 • direct toegang tot de belangrijkste resultaten via webportal;
 • volgen van de ontwikkelingen per dienst;
 • mogelijkheid tot adequaat reageren/bijsturen waar nodig;
 • mogelijkheid tot benchmarken;
 • archief voor alle rapportages en relevante documenten per dienst.

Hoe werkt het?
Zodra een contractmanagement instrument is uitgevoerd – denk bijvoorbeeld aan een audit, tevredenheidsmeting, snelcheck of leveranciersbeoordeling – plaatsen wij de resultaten in de web-omgeving van de Sense FM Monitor. Met uw persoonlijke login en wachtwoord bekijkt u op elk gewenst moment de resultaten en ontwikkelingen. De tool is responsive en daardoor heeft u altijd de meest actuele en relevante informatie beschikbaar op verschillende apparaten en devices, zoals laptop, tablet en smartphone. Constateert u afwijkingen, dan kunt u direct inzoomen op de achtergrondinformatie en waar nodig actie ondernemen.

Archief
Alle rapportages en onderliggende documenten per dienst, zoals Programma van Eisen, offerte leverancier, overeenkomst en nadere afspraken, kunnen worden geüpload en op ieder gewenst moment worden ingezien.

Opbouw Sense FM Monitor: drie niveaus
De monitor kent drie niveaus, wat uniek is in de markt. De basisgedachte hierachter is dat niet het ICT-middel leidend is, maar de instrumenten en resultaten binnen facilitaire diensten. Dit vraagt een flexibele inrichting van de monitor, zodat de gegevens per dienst op maat kunnen worden ingevoerd en gevolgd.

Niveau 1: de meeste recente resultaten
Op het eerste scherm worden de resultaten per product/dienst op hoofdlijnen getoond. Op basis van de resultaten kunt u verdere verdieping zoeken op het volgende niveau.

Voorbeeld niveau 1

Voorbeeld Sense FM Monitor niveau 1

Niveau 2: verdieping/gedetailleerd overzicht
Hier vindt u meer informatie en de resultaten op de verschillende KPI’s. Ook kan een bepaalde periode worden geselecteerd naar keuze. Per instrument ziet u de actuele resultaten versus de gestelde normen en worden trends getoond.

Voorbeeld Sense FM Monitor niveau 2

Voorbeeld Sense FM Monitor niveau 2

Niveau 3: grafieken, ontwikkelingen, benchmarking
Op het derde niveau wordt de uitgebreide rapportage getoond per KPI. Ook worden de resultaten van de opvolgende metingen per KPI zichtbaar en voorzien van trend.

Voorbeeld Sense FM Monitor niveau 3

Voorbeeld Sense FM Monitor niveau 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kennismaken?
Wilt u nader kennismaken met de Sense FM monitor? Onze adviseur komt graag bij u langs voor een vrijblijvende demonstratie om samen met u te bekijken welke toegevoegde waarde de Sense FM monitor heeft voor uw specifieke situatie. Bel of mail gerust voor een afspraak.

Flyer
Alle informatie over de Sense FM Monitor is ook terug te vinden in de handige flyer:

Lader Bezig met laden...
EAD logo Duurt het te lang?

Opnieuw laden Laad het document opnieuw
| Open Openen in nieuwe tab

Downloaden [463.21 KB]