Trainingen

Wilt u medewerkers begeleiden bij hun ontwikkeling of aandacht schenken aan het vergroten van kennis en vaardigheden? De adviseurs van Sense FM verzorgen op maat gerichte trainingen op het gebied van inkoop en contractmanagement van facilitaire diensten. In onze optiek is inkoop van diensten onlosmakelijk verbonden met contractmanagement. Binnen de trainingen staat het cyclisch inkoopprocesmodel van facilitaire diensten dan ook centraal. Naast training verzorgt Sense FM ook voordrachten bij congressen of seminars, en colleges voor HBO en WO.

Actueel trainingsaanbod

Masterclass Circulair Cateren

Neem deel aan de unieke ééndaagse masterclass Circulair Cateren. Aan het einde van de dag bent u bekend met de laatste trends en marktontwikkelingen op het gebied van catering en de relatie met retail en horeca. De combinatie van een theoretisch kader en interactieve uitwerking geeft u concreet toepasbare mogelijkheden om meer circulair te (laten) cateren binnen uw eigen organisatie. Ook krijgt u inzicht in nudging en de effecten die dit kan hebben op de salesmix.

Data: 23 mei 2018 en 7 november 2018

Woensdag 23 mei 2018

Woensdag   7 november 2018 

Training_circulair cateren_2018

Open training Contractmanagement ‘Arrangeren & orkestreren’

De driedaagse training is bedoeld voor facilitaire (contract) medewerkers en managers die te maken hebben met Inkoop- en Contractmanagement.

Voorjaar 2018: 25 april, 16 mei en 30 mei
Najaar 2018: 10 oktober, 31 oktober en 14 november

Leaflet Open Training Contractmanagement Sense FM 2018

Incompany training Contractmanagement ‘Arrangeren & orkestreren’

Training op maat voor facilitaire medewerkers en managers die vanuit hun professie te maken hebben met inkoop- en contractmanagement.

Data op afspraak.

Masterclass Contractmanagement

De Masterclass Contractmanagement is geschikt voor (contract)managers op tactisch en strategisch niveau. Voor iedereen die Contractmanagement echt wil borgen o.a. door het opstellen van een beleidskader CM.

Masterclass Leveranciersgesprekken

Leer hoe u de dirigent wordt in gesprekken met uw leveranciers.