Trainingen 2017 bij Sense FM

De trainingen zijn leuk en leerzaam, niet alleen voor de deelnemers, maar ook voor onze trainers! We kijken met veel plezier vooruit naar de training in het najaar van 2017. We zijn benieuwd wie er dan bij ons aanschuiven voor een professionele, praktijkgerichte training. Bent u erbij?

 

Open Training Contractmanagement

De driedaagse Open Training Contractmanagement is op:
* 11 oktober, 1 & 15 november
Facilitair managers en medewerkers die vanuit de de dagelijkse praktijk te maken hebben met inkoop- en contractmanagement leren in drie dagen alle ins en outs van contractmanagement. Door de individuele aandacht en inbreng van eigen ervaring wordt het leereffect versterkt.

Schuift u bij ons aan?

Schuift u bij ons aan?

Masterclass Contractmanagement

Als vervolg op de Open Training bieden wij de Masterclass Contractmanagement aan. In 2017 verzorgen we deze masterclass op:
* 4 oktober
U wordt meegenomen in de relatie tussen organisatiestrategie en de doelstellingen van contractmanagement en getraind in het opstellen van een beleidskader Contractmanagement. De training is uitermate geschikt voor iedereen die op tactisch en/of strategisch niveau te maken heeft met Contractmanagement.

 Masterclass Leveranciersgesprekken

Iedereen die beter wil leren communiceren in gesprekken met leveranciers kan terecht bij de Masterclass Leveranciersgesprekken .Data op aanvraag.
In de Masterclass Leveranciersgesprekken leert u effectief te communiceren om uw doelen te behalen. Trainer Martijn Jongkind is een expert op het gebied van communicatietrainingen.

Geheel voor u verzorgd

Al onze trainingen zijn geheel verzorgd, dus inclusief cursusmaterialen, koffie, thee, frisdrank, snacks en lunch.
U kunt zo aanschuiven.