Biesboschcentrum zoekt Horecaondernemer

Het Biesboschcentrum van de Gemeente Dordrecht zoekt een Horecaondernemer voor de horecavoorzieningen van het Biesboschcentrum op basis van een huurovereenkomst. Bent u dat?

Centraal staat het realiseren van een totaal horecaconcept wat aansluit bij de activiteiten van het Biesboschcentrum en haar partners zoals het Klimbos en de bootverhuur. Onder aansluiten met het centrum wordt onder andere verstaan de openingstijden, het assortiment, gastvrijheidsbeleving passend bij de bezoekers van de Biesbosch en het educatieve karakter van het centrum. Voor meer informatie over het Biesboschcentrum verwijzen wij u naar www.biesboschcentrumdordrecht.nl

De horecaruimten omvatten circa 190 m2 in totaal. Het buitenterras is ca 130m2. De ruimten worden casco opgeleverd.

Het Biesboschcentrum hanteert geschiktheidseisen om deel te kunnen nemen aan het selectieproces. Hiervoor verwijzen wij u naar het ‘’Formulier BCD publicatie en eisen’’. U kunt het formulier hier downloaden.
Potentiële huurders kunnen hun interesse kenbaar maken voor 1 oktober 2022. Dit doet u door het volledig ingevulde Formulier BCD Publicatie en eisen_def2109 te sturen naar contactpersoon Anton Daamen van Sense FM e-mailadres a.daamen@sensefm.nl.
Na ontvangst van de aanmeldingen en een check op de geschiktheidseisen worden de potentiële huurders uitgenodigd in week 43/44 voor het indienen van een horecaconcept. In week47 /48 verwachten wij van u uw voorstel.

Indien u vragen heeft kunt u met de contactpersoon contact opnemen.