Food for Kids wint Misset Catering Award Onderwijs

‘Food for Kids is een concept waarbij gezonde producten tegen betaalbare prijzen worden aangeboden.’ zeggen Wim van der Meer en Menno Oldenhof, juryleden in de categorie Onderwijs. Zij reikten gisteren in Naarden de Misset Catering Award uit aan Alice Flokstra.

Samen met compagnon Houda Jadib Jaidan en een team van medewerkers verzorgt Alice met haar bedrijf Food for Kids de catering bij Stad & Es, een onderwijsinstelling met 1800 leerlingen in Meppel. Sinds 2014 bereiden zij daar gezonde gerechten. Daarbij maken zij overwegend gebruik van biologische producten.

Uitreiking Misset Catering Awards 2015Medewerkers
Tegelijkertijd krijgen personeelsleden met verschillende achtergronden de ruimte om hun talenten te ontwikkelen. ‘Volgens het personeel gaat Alice op een rustige, positieve manier te werk. Op die manier stimuleert ze het groepsproces.’ aldus de jury. De medewerkers zien Food for Kids als hun eigen bedrijf: ‘Ideeën komen van onderop en maatschappelijke waarde gaat boven financiële prikkels.’

Concurrentie
Flokstra had binnen de categorie stevige concurrentie van de strategisch denkende Lindsay Lugten van Skoolcompany en klantenbinder Marcel van Haren van ISS Catering.

Overige categorieën

Benieuwd wie er in de overige categorieën gewonnen hebben? Lees meer over de Misset Catering Awards