Netwerk

Binnen Sense FM kennen we onze sterke punten. We weten ook waar anderen beter in zijn. Aangezien wij toegevoegde waarde willen leveren aan onze opdrachtgevers doen we uitsluitend dat werk waar we goed in zijn. Voor onderwerpen die complementair zijn aan onze dienstverlening werken wij samen met onze samenwerkingspartners. Sense FM is een samenwerking aangegaan met de volgende partijen:

Jongkind Training & Coaching  verzorgt maatwerk incompany trainingen, workshops en coacht management, klantgerichte en commerciele vaardigheden, team en persoonlijke ontwikkeling in de profit en non-profit sector.

Daarnaast wordt ondersteuning verleend op het gebied van competentiemanagement. Sense FM verzorgt in samenwerking met Jongkind Training & Coaching onder meer de unieke training Contractmanagement “arrangeren en orkestreren”.

De stichting F-MEX houdt zich actief bezig met de professionalisering van het vakgebied Facility Management door middel van kennisdeling en ontwikkeling. Daarnaast houdt F-MEX zich bezig met talentontwikkeling in samenwerking met het onderwijs. Sense FM en F-MEX hebben een samenwerkingsverband op het gebied van contractmanagement waaronder de onderwerpen Mystery Visit en Training Contractmanagement. Exclusief voor F-MEX leden is de Mystery Visit ”verras uw organisatie” ontwikkeld binnen deze samenwerking. Leden van F-MEX kunnen exclusief gebruik maken van het Sense F-MEX abonnement.

Harry Briel IP&FM is een peoplemanager die werkplezier haalt uit het ontwikkelen van competenties bij mensen en daardoor de professionaliteit en het onderscheidend vermogen van de organisatie optimaliseert. Dit onder het motto van ‘beter doen we samen’. Harry heeft expertise opgebouwd binnen ziekenhuizen, zorginstellingen, horeca, retail en bedrijfs- en evenementencatering en is inzetbaar voor de volgende functies en expertises: Interim-, Project-, Facility-, Contract-, Verander-, Hospitality- en Afdelingsmanagement, Financiën & budgettering en F&B vraagstukken (inclusief retail).

Bureau van der Meijden maakt programma's van eisen die noodzakelijk zijn in het voortraject van een aanbesteding en heeft dé kennis in huis voor het góéd beoordelen van schoonmaakcontracten. Net als bij Sense FM staan bij Bureau van der Meijden de klant en de opdrachtgever centraal. BvdM levert een belangrijke bijdrage als het gaat NEN 2075 kwaliteitsinspecties (VSR) en facilitair dienstverleningsadvies en voert kwaliteitsinspecties uit volgens het KMS systeem van VSR.

Kaleidon is specialist in advisering en aanbesteding van facilitaire diensten. Kaleidon ondersteunt bedrijven, overheden, onderwijsinstituten en zorginstellingen bij het beantwoorden van complexe facilitaire vraagstukken. Kaleidon, faciliteert wat wérkt.

Kort Support Services verzorgt audits bij onze opdrachtgevers. Marily de Kort heeft ruime ervaring als manager en als trainer bij Sodexo. Sinds 2002 werkt zij als zelfstandig ondernemer. KSS verzorgt trainingen op het gebied van catering, horeca en restauratieve diensten in de zorg én levert ondersteunend management. In de rol van trainer haalt Marily het beste uit haar cursisten. In de hoedanigheid van auditor is zij objectief en consciëntieus. Als mystery guest past Marily zich aan als gast. Als manager gaat zij voor tevreden klanten. En de adviseur Marily is eerlijk en praktisch.

Nicole Bougie van Yourfood is een ervaren freelancer food & hygiëne consultant en auditor. Naast deze functie is Nicole verbonden aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) als docent en coördinator van de opleiding Food&Business. Voor Sense FM werkt Nicole als auditor. Audits op het gebied van gebied van voeding en hygiëne binnen de catering, vending en horecabranche worden door Nicole uitgevoerd.